AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş buğday başağı gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, malının, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında buğday başağı yemek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında başaklı buğday görmek rahatının yerinde olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday başağı görmek adının fesada karışacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday başağı toplamak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir