AnaSayfa / Genel / Kahve falında başaklı buğday görmek

Kahve falında başaklı buğday görmek

Kahve falında başaklı buğday görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başaklı buğday gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında sarı buğday başakları görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, emeğinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday başağı yemek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday başağı toplamak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başaklı buğday görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir