AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz inek görmek

Kahve falında boz inek görmek

Kahve falında boz inek görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, namının yürüyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boz inek gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Kahve falında boz inek görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozulan araba görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş bal görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, şöhretli biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun bozulması görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş yiyecek görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş et yemek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boz köpek görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç bozmamak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir