AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş yoğurt gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında boz eşek görmek isteklerini yerine getireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boz renkli at görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında boz fıstık görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş et yemek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çirkin amellere yorulur.

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek yaptığı işte sivrileceğine, parasal durumun düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir