AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz fıstık görmek

Kahve falında boz fıstık görmek

Kahve falında boz fıstık görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boz fıstık gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında boz fıstık görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kızlık bozulmasını görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bozulmuş araba görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bozulmuş yol görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş tatlı görmek daha bir sevileceğine, ticaretin önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş yemek görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazın bozulmasını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir