AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar bozulması görmek

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar bozulması gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş bal görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında boz renkli at görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş hamur görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında boz köpek görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boz ayı görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş balık görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir