AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş yemek dökmek

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir ömür olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, amaçlardan sapmaya, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş yemek görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulan yemek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş et yemek düşman malından yemeye, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yemek çok önemli başarılar elde edileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işarettir.

Kahve falında yemek dökmek görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yerken dökmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında yere yemek dökmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir