AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş yol görmek

Kahve falında bozulmuş yol görmek

Kahve falında bozulmuş yol görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, verimliliğinin artacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş yol gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Kahve falında bozulmuş yol görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salça görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş çorba görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş süt görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın bozulmasını görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boz kedi görmek renk ve eğlence geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında boz at görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir