AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz ayıdan kaçmak

Kahve falında boz ayıdan kaçmak

Kahve falında boz ayıdan kaçmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ayıdan kaçmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak rızık bolluğu içinde olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıdan saklanmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayıdan korkmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayıdan kurtulmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir