AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş süt içmek

Kahve falında bozulmuş süt içmek

Kahve falında bozulmuş süt içmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iyileşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş süt içmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş süt içmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş süt görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş su içmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, insanlarla iç içe olacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında bardaktan süt içmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşimiş süt içmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında zehirli süt içmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardakla süt içmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir