AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, vefakar bir insan olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerin yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş patlıcan gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek güven kaybı yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş tavuk eti görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında boz kedi görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında telefon bozulması görmek hayatından çıkaracağına, yollarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında boz ayısı görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, toplum içindeki değerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş et yemek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir