AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yumurta yemek

Kahve falında bozuk yumurta yemek

Kahve falında bozuk yumurta yemek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk yumurta yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Kahve falında bozuk yumurta yemek işlerinin artacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bozuk yumurta görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk yumurta görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk para yemek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir