AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para yemek

Kahve falında bozuk para yemek

Kahve falında bozuk para yemek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, evlat sahibi olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para yemek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında bozuk para yemek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı birine vermek başarılarının düşeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulur.

Kahve falında toprakta bozuk para görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye bozuk para vermek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bozuk para görmek hikmete kavuşacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para çantası görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir