AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, borçları varsa ödeyeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşlama yumurta yemek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işarettir.

Kahve falında haşlama yumurta görmek elinize para geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta haşlaması yemek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine inanılır.

Kahve falında yumurta haşlaması görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta haşlandığını görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta soyduğunu görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir