AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek hayatının da kolaylaşacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, nefsine uyacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi zararının giderileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış bozuk para görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, planlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para koymak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında anneden bozuk para almak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para kusmak hayat düzeninin alt üst olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında birisinden bozuk para almak iş hayatında saygı göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir