AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yiyecek görmek

Kahve falında bozuk yiyecek görmek

Kahve falında bozuk yiyecek görmek sorunların atlatılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk yiyecek gördüyseniz:

  • Diğerlerini hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında bozuk yiyecek görmek moralinin bozulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Kahve falında bozuk yiyecek yemek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Kahve falında bozuk yiyecekler görmek engel tanımayan biri olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek bulmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında birinden yiyecek almak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyecekler görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek aramak zorlukların ortadan kaldırılacağına, kendisini işine vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir