AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yiyecek yemek

Kahve falında bozuk yiyecek yemek

Kahve falında bozuk yiyecek yemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yiyecek yemek gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında bozuk yiyecek yemek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında bozuk yiyecek görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk yiyecekler görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek yemek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir