AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yiyecek almak

Kahve falında birinden yiyecek almak

Kahve falında birinden yiyecek almak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Kahve falında askere yiyecek vermek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, maddi varlığının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında yanık yiyecek görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek haneden birinin ayrılacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak kendi işinin sahibi olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette yiyecek görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecek alışveriş yaptığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir