AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk tereyağ görmek

Kahve falında bozuk tereyağ görmek

Kahve falında bozuk tereyağ görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk tereyağ gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Kahve falında bozuk tereyağ görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağ bal görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında tereyağ eritmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tereyağ sürmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında roka tere görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında tereyağlı yumurta yemek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tereyağ yediğini görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir