AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağ yediğini görmek

Kahve falında tereyağ yediğini görmek

Kahve falında tereyağ yediğini görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ yediğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Kahve falında tereyağ yediğini görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında tereyağlı ekmek yediğini görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hayır dualarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında roka tere görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında tereyağ yemek çok büyük bir rahata ereceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında tereyağ eritmek mal ve para biriktireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tereyağlı pilav görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş tereyağ görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir