AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağ bal görmek

Kahve falında tereyağ bal görmek

Kahve falında tereyağ bal görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tereyağ bal gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Kahve falında tereyağlı bal görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı tereyağ yemek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Kahve falında tereyağ bal görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ballı tereyağ görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında tereyağlı bal yemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı ballı ekmek görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı yumurta görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir