AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağ sürmek

Kahve falında tereyağ sürmek

Kahve falında tereyağ sürmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, ferah bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ sürmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tereyağ sürmek hedeflere ulaşılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tere görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret eder.

Kahve falında tereyağ satmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk tereyağ görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş tereyağ görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tereyağ yediğini görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek her türlü başarıyı elde edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir