AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağ eritmek

Kahve falında tereyağ eritmek

Kahve falında tereyağ eritmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tereyağ eritmek gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Kahve falında tereyağ eritmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında tereyağ yediğini görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında tereyağlı bal görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında tereyağlı yumurta yemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peynir tereyağ görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına inanılır.

Kahve falında tere görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ballı tereyağ görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir