AnaSayfa / Genel / Kahve falında su terazisi görmek

Kahve falında su terazisi görmek

Kahve falında su terazisi görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, zenginliğe sahip olunacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su terazisi gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Kahve falında su terazisi görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hassas terazi görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında adalet terazisi görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terazi tartmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terazi görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Kahve falında terazide tartilmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında teraziye çıkmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir