AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk tavuk görmek

Kahve falında bozuk tavuk görmek

Kahve falında bozuk tavuk görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk tavuk gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Kahve falında bozuk tavuk yemek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk tavuk görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk tavuk eti görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk kahve görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında elimde bozuk para görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine delalettir.

Kahve falında kum içinde bozuk para görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk yolda gitmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak özgüveninin yerine geleceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir