AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk kahve görmek

Kahve falında bozuk kahve görmek

Kahve falında bozuk kahve görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yardımda bulunacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk kahve gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında bozuk kahve görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk mezar görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bozuk sucuk görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk motosiklet görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulmak ve almak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bozuk kol saati görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir