AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk tavuk eti görmek

Kahve falında bozuk tavuk eti görmek

Kahve falında bozuk tavuk eti görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, işini kaybedeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, geçim derdinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk tavuk eti gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında bozuk tavuk eti görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Kahve falında bozuk tavuk yemek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk tavuk görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk et atmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Kahve falında bozuk et görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında bozuk et yemek hayatını stresten uzakta geçireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk eti almak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir