AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak ekmek bulamayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, geçim derdinin son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında babaya bozuk para vermek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında babadan bozuk para almak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak prestij kazanılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında evde bozuk para toplamak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde bozuk para bulmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında çok bozuk para görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para yağdığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayatının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir