AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum içinde bozuk para görmek

Kahve falında kum içinde bozuk para görmek

Kahve falında kum içinde bozuk para görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kum içinde bozuk para gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Kahve falında kum içinde bozuk para görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında kum içinde para bulmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kumun içinde para bulmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde bozuk para görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, saygınlık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir