AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk süt görmek

Kahve falında bozuk süt görmek

Kahve falında bozuk süt görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Kahve falında bozuk süt görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Kahve falında bozuk süt dökmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt içtiğini görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk sütü dökmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt içmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk demir para saymak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir