AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk süt içmek

Kahve falında bozuk süt içmek

Kahve falında bozuk süt içmek yeni maddi kapıların size açılacağın, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, aşık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt içmek gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında bozuk süt içmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk sütü dökmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk süt dökmek adını kirleteceğine, huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk süt içtiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulur.

Kahve falında bozuk su içmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk ayran içmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tadı bozuk su içmek tövbe etmeden vefata, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir