AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabadan bozuk para almak

Kahve falında akrabadan bozuk para almak

Kahve falında akrabadan bozuk para almak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para vermemek dertlerin ve sorunların biteceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü bozuk para bulmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok bozuk para görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk parayı başkasına vermek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para almak vermek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir