AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para dökmek

Kahve falında bozuk para dökmek

Kahve falında bozuk para dökmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, onu dinleyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında bozuk para dökmek kazancının tükenmeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işarettir.

Kahve falında bozuk sütü dökmek her zaman el üstünde tutulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Kahve falında bozuk süt dökmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok bozuk para görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para kusmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında elimde bozuk para görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde bozuk para görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir