AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk parayı başkasına vermek

Kahve falında bozuk parayı başkasına vermek

Kahve falında bozuk parayı başkasına vermek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, idealist kimse olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı başkasına vermek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak dostlardan zarar görüleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına inanılır.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına yorulur.

Kahve falında patrondan bozuk para almak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozukluk para görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında bozuk para çiğnemek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir