AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozukluk para görmek

Kahve falında bozukluk para görmek

Kahve falında bozukluk para görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, borcunun da hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozukluk para gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında birine bozuk para verdiğini görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk paralar bulmak süzüleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden bozuk para almak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden bozuk para bulmak kazançlı bir adım atılacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk yabancı para görmek pek az kazanç getireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayla oynamak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında çamurun içinde bozuk para görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir