AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç bozuk para görmek

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç bozuk para gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinde para görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayata küseceğine rivayet eder.

Kahve falında avuçla para görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir