AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette bozuk para görmek

Kahve falında tuvalette bozuk para görmek

Kahve falında tuvalette bozuk para görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yeni insanlarla tanışacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette bozuk para gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette bozuk para görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında bozuk tuvalet görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek meşakkate düşeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski bozuk para toplamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında yabancı bozuk para bulmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, mekân değiştireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek üzüleceğine ve pişman olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para kusmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir