AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine bozuk para vermek

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden bozuk para almak heveslerinin de azalacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye bozuk para vermek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, can derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok bozuk para görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda bozuk para bulmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir