AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para kağıt para görmek

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, canın sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para kağıt para gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt bozuk para görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kağıt para ve bozuk para görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir