AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen parayı geri vermek

Kahve falında verilen parayı geri vermek

Kahve falında verilen parayı geri vermek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, fırsatların heba edileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yolunun hep açık olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Kahve falında verilen parayı geri vermek gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında verilen parayı geri vermek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek kendisi ile gururlanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında verilen parayı geri almak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet eder.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında para verip altın almak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında para verip almak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para verip almak tövbe etmeye, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir