AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen parayı geri almak

Kahve falında verilen parayı geri almak

Kahve falında verilen parayı geri almak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında verilen parayı geri almak gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Kahve falında verilen parayı geri almak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı geri vermek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı almak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında para verip almak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para verip altın almak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir