AnaSayfa / Genel / Kahve falında para verip altın almak

Kahve falında para verip altın almak

Kahve falında para verip altın almak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, rızıksız kalacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında para verip altın almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında para verip altın almak ihanet dolu bir işe girileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Kahve falında para verip almak ayrılanların kavuşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para verip almak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek iyi geçiminin biteceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı almamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı geri vermek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir