AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para üstü almak

Kahve falında bozuk para üstü almak

Kahve falında bozuk para üstü almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hanesine güneş doğacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para üstü almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında bozuk para üstü almak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fazla para üstü almak yaşlılığında da rahat edeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine inanılır.

Kahve falında eksik para üstü almak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında para üstü almak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcadıgını görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında başkasından bozuk para almak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para saymak hak yolundan ayrılacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, doğruluğu bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir