AnaSayfa / Genel / Kahve falında para üstü almak

Kahve falında para üstü almak

Kahve falında para üstü almak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para üstü almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Kahve falında para üstü almak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para üstü almak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında eksik para üstü almak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Kahve falında fazla para üstü almak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, işlerin kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sırt üstü uyumak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında üst dişin düşmesini görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstü açık arabaya binmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işarettir.

Kahve falında gelinlik üstü görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yorulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir