AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla para üstü almak

Kahve falında fazla para üstü almak

Kahve falında fazla para üstü almak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fazla para üstü almak gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizden faydalanarak evinizi veya işinizi ilgilendiren konuları daha kolay ele alabilirsiniz.

Kahve falında fazla para üstü almak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para üstü almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına işarettir.

Kahve falında para üstü almak rahat rahat yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eksik para üstü almak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla bozuk para görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazla kağıt para görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fazla para görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazla para vermek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir