AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk bozuk para görmek

Kahve falında bozuk bozuk para görmek

Kahve falında bozuk bozuk para görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun artacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işarettir.

Kahve falında bozuk bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Kahve falında birisine bozuk para vermek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir poşet bozuk para görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para atmak aile hayatında sevinileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine inanılır.

Kahve falında suya bozuk para atmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk paranın çalındığını görmek daha fazla para kazanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda bozuk para görmek ilişkilerin noktalanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir