AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan bozuk para bulmak

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, saygısını toplayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak manevi yönlerinin güçleneceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında toprakta bozuk para görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir