AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para almak ve vermek

Kahve falında bozuk para almak ve vermek

Kahve falında bozuk para almak ve vermek planların tutmayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para almak ve vermek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Kahve falında evde bozuk para toplamak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere bozuk para atmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta bozuk para toplamak sorunların ortadan kalkacağına, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir