AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden bozuk para aldığını gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elde bozuk para görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden bozuk para almak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yarasını saracağına tabir olunur.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para biriktirdiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde bozuk para toplamak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir