AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta muz görmek

Kahve falında ağaçta muz görmek

Kahve falında ağaçta muz görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta muz gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ağacı görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eşyaların yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta muz görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan muz yemek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir